Castellano Valencià

Òbriga el seu comerç a torrent y descubra todas las ventajas que le puede ofrecer

Oferta Comercial

Torrent compta amb més de 1800 professionals del comerç i del servici per a facilitar les compres a tots aquells que depositen la seua confiança en la nostra ciutat.

Amb una avinguda de més de 2 km, els habitants i visitants poden disfrutar d'una gran varietat de comerços per a satisfer les necessitats de tots. A més, comptem amb comerços en altres zones de Torrent, com és la Torre o carrers pròxims a l'avinguda, en les que podem esmenar les necessitats que tinguem.

Destacar dos mercats municipals; Antic Mercat i Mercat Sant Gregori, que faciliten les compres diàries diferenciant-se pel seu tracte personal, còmode i familiar. Els divendres i dissabtes podem disfrutar de dos mercats de venda no sedentària, en les voltants d'estos, que faciliten les compres i servixen com a atractiu per als veïns dels pobles confrontants, ja que es reben moltes visites pel seu ampli assortit en productes.

Junt amb esta varietat de comerços, també comptem amb servicis d'associacions, teatres, el museu comarcal de l'Horta, conservatori o auditori entre altres. Una infinitat de servicis que són sens dubte l'atractiu de la ciutat. A més d'un pàrquing públic que facilita les compres en la zona centre de Torrent.